Troslojni dimniki inox

Troslojni dimnik Schiedel primeren za novogradnje in za starejše stavbe

Troslojni inox dimnik cenaTroslojni dimnik (zanj se velikokrat uporablja tudi poimenovanje trislojni dimnik) je dobra izbira za najrazličnejše vrste objektov, od bivalnih do industrijskih, v poštev pa ne pride le pri novogradnjah, ampak tudi pri stavbah z dotrajanim, neučinkovitim in potencialno nevarnim dimnikom. Troslojni dimniki so namreč nerjaveči dimniki (t. i. inox dimniki), ki zagotavljajo izvrstno toplotno izolacijo in dober vlek, poleg tega pa so tudi povsem varni. Med še posebej kakovostne in priljubljene spadajo troslojni dimniki Schiedel.

 

Troslojni dimnik Schiedel kompatibilen z različnimi tipi goriv

Nadpovprečno dolga garancijska doba je zgolj eden od številnih razlogov, zaradi katerih se vse več kupcev odloča za troslojni dimnik Schiedel. Gre za dimnik, katerega notranja cev je izdelana iz inoxa (nerjaveče pločevine) ali keramike, zunanja cev pa iz inoxa oziroma nerjavečega materiala, ki je obenem odporen tudi na kislino in druge neugodne razmere, ki jim je lahko dimnik potencialno izpostavljen. Troslojni dimnik Schiedel je primeren za vse vrste goriv, v primeru, da nimate možnosti za montažo notranjega troslojnega dimnika, pa se lahko odločite tudi za montažo ob zunanji steni objekta.

 

Hitra in enostavna montaža pomembna prednost troslojnega dimnika

Troslojni dimniki inox so izjemno lahki in omogočajo enostavno namestitev, ne glede na to, ali gre za zunanji ali notranji troslojni dimnik, primerni pa so tudi kot dimniki za kamin. Montaža je obenem tudi zelo hitra, v večini primerov je namreč za delo potreben zgolj en dan, pred izvedbo del pa je potreben ogled objekta, na podlagi katerega se določi optimalna lokacija za namestitev.

 

Troslojni inox dimnik – cena

Komponente, ki vplivajo na končno ceno troslojnega inox dimnika, so predvsem njegove dimenzije (velikost oziroma višina ter premer cevi) ter kurilna naprava, s katero nameravate kombinirati vaš troslojni inox dimnik. Cena se tako običajno določi na podlagi specifičnega primera. Če torej želite konkretnejše informacije glede tega, kakšna bi bila končna cena troslojnega inox dimnika, smo vam v podjetju Dimniki Hočevar vedno na voljo za oceno stanja in nasvete glede optimalnih rešitev v vaši konkretni situaciji. Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje po elektronski pošti in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. V ceno troslojnega inox dimnika je načeloma vključena tudi montaža, pogosto pa za svoje stranke razveselimo tudi s posebnimi akcijami oziroma ugodnostmi – navsezadnje je »dimnikarska dolžnost« prav prinašanje sreče, in ugodna cena novega kakovostnega in varnega trislojnega dimnika je zagotovo dober razlog za zadovoljstvo.