Plinske peči naj ogrejejo mrzle dni

Plinske peči so vse bolj priljubljene za ogrevanje domov. Ogrevanje na plin s pomočjo plinske peči je okolju prijaznejše kot ogrevanje z drugimi fosilnimi gorivi, ki proizvedejo precej več emisij ogljikovega dioksida, poleg tega izgorevanje nima dima ne vonja. Plinske peči so varne za uporabo in enostavne za vzdrževanje, pomembno je le, da so nameščene v ustrezno urejenih kurilnicah, ki niso blizu virov ognja.

Ogrevanje na plin je enostavno in prijazno do okolja

ogrevanje na plinPlinske peči delimo na klasične, nizkotemperaturne in kondenzacijske. Ločimo jih tudi glede na postavitev, to so lahko talne ali stenske plinske peči. Cenik naše široke ponudbe si oglejte v naši trgovini ali nam pošljite povpraševanje. Če ne veste, katera peč za ogrevanje na plin je najbolj primerna za vaš dom se obrnite na strokovnjake Na dom d.o.o. Dolgoletna prodaja ogrevalnih teles in elementov za vse vrste ogrevanja in vodovodne napeljave so nas opremile z izkušnjami in znanjem s katerim vam z veseljem pomagamo. Plinske peči se praviloma izbirajo glede na površino objekta. Ogrevanje na plin reguliramo z vremenskimi regulatorji ali prostorskimi tipali, z regulacijo temperature zraka pa znatno pripomoremo tudi k nižjim stroškom. Plinske peči za centralno ogrevanje je enostavno priklopiti na obstoječo infrastrukturo, prav tako preprosta je tudi integracija pripadajočih naprav v bivalne prostore. Ker plin v objekt vstopa preko instalacij, ne potrebujete še prostora za skladiščenje, ki bi ga bilo potrebno vzdrževati.

Plinske peči – cenik naj vas prepriča v ugoden nakup

Ogrevanje na plin ni le ekološko, pač pa tudi bolj ekonomično od ogrevalnih sistemov na druga fosilna goriva, kot je na primer kurilno olje. Če se odločate za ogrevanje s pomočjo plinske peči, preverite tudi cenik za dobavo zemeljskega plina. V kolikor je vaše stanovanje vključeno v plinovodno omrežje, je odločitev za ogrevanje na plin smiselna. Občutno je možno prihraniti tudi pri stroških ogrevanja, saj so izkoristki zelo visoki. To zmorejo predvsem kondenzacijske plinske peči. Cenik vseh vrst peči priznanih ponudnikov preverite v naši trgovini in zagotavljamo vam, da boste z ugodnimi ponudbami zadovoljni.