Gretje na elektriko vam omogočimo v odličnem podjetju Na pot d.o.o.

Gretje na elektriko je ena od možnosti ogrevanja, ki jo lahko priklopite tudi na klasično centralno peč, električne radiatorje, ki so lahko zelo varčni, ali pa električno talno gretje. Drva za ogrevanje tako nadomesti elektrika, ki ima pri uporabi lahko številne prednosti. Centralna peč na elektriko namreč ne potrebuje dimnika ali cisterne za olje in je povsem enostavna za uporabo.

Električni radiatorji so lahko bolj varčni

Ogrevanje na elektrikoPodjetje Na pot d.o.o. je eden od treh odstotkov poslovnih subjektov v Sloveniji, ki dosegajo najvišjo oceno oziroma certifikat bonitetne odličnosti AAA. To pomeni, da predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje za vse poslovne partnerje. Veljamo za zanesljivega dobavitelja materiala za centralno ogrevanje, med drugim tudi za gretje na elektriko, ter vodovoda in kopalniške opreme. Ponujamo vam zanesljive rešitve za varčno ogrevanje, v katere so vključeni električni radiatorji in centralna peč na elektriko, ki vam lahko olajša marsikatero tegobo. Lahko pa si stanovanje, hišo, poslovne prostore ali drug prostor, v katerem preživite veliko časa, grejete tudi na drugačen način. Ogrevanje z električnimi radiatorji namreč ni edini način. Varčni način je tudi ogrevanje s klimo, ki jo poleti uporabljate za hlajenje prostorov, lahko pa je to le dodatek k gretju na elektriko ali drugemu načinu ogrevanja.

Centralna peč in gretje na elektriko

Za gretje na elektriko vam je na voljo električna peč Vaillant ali peč Ferroli, ki omogočata odlično sodobno ogrevanje stanovanj in hiš. Ti dve centralni peči na elektriko delujeta popolnoma avtomatizirano in brez povzročanja šuma, sta ekološki in ne zahtevata veliko prostora, saj ne potrebujeta zraka za zgorevanje. Električna peč Vaillant je lahko montirana tudi na steno, kar vam omogoča večjo fleksibilnost pri odločanju o tem, kam vgraditi peč. Ogrevanje z električnimi radiatorji vam omogoča varčni način ogrevanja, v podjetju Na pot pa poskrbimo, da vaše gretje na elektriko deluje odlično in vam omogoča potrebne prihranke.