Troslojni dimnik iz inoxa

Dimnik iz inoxa Hočevar vam omogoča enostavno izdelavo in montažo

Pri gradnji ogrevalnega sistema je potrebno izbrati primerno velikost in vrsto dimnika glede na uporabljeno gorivo in kurilno napravo. Pri izbiri vam pomaga strokovnjak, ki presodi ali je za potrebe vašega kurilnega sistema potreben troslojni dimnik ali dimnik iz inoxa. Troslojni ima v primerjavi s klasičnimi sistemi ogrevanja sledeče prednosti:

  • Ima neprekinjeno toplotno izolacijo,
  • Omogoča takojšnjo uporabo,
  • Zasede minimalno prostornino,
  • Je lahek,
  • Omogoča izdelavo zunanjega plašča iz pločevine ali aluminija in
  • Omogoča estetsko dovršenost.

 

Troslojni inox dimnikiZakaj se odločiti za troslojni dimnik?

Omogoča vam enostavno montažo, saj togost in stabilnost konstrukcije notranjega dela dosežemo brez posebnega orodja. Natančna izdelava omogoča tudi plinotesnost dimnika. Montaža inox dimnika pomeni tudi sodobnejšo izbiro, saj sodoben način ogrevanja zahteva drugačno in bolj prilagodljivo strukturo. Dimnik iz inoxa vam z materialom iz nerjaveče kovine to omogoča. Onemogoča namreč nastanek kondenza, ki zaradi hitrega ogravanja in ohlajanja sodobnih peči pogosto nastane v klasičnem dimniku.

 

Naj bo dimnik iz inoxa sanacija zastaranemu

Če imate zaradi zastaranosti slabše funkcionalen sistem ogrevanja, je vaša rešitev vgradnja inox dimnika. Montaža inox dimnika namreč prihrani marsikatero nevšečnost, lahko pa se odločite tudi za njegovo sanacijo tako, da vam vanj vstavimo cev iz nerjaveče pločevine. Ta bo preprečila nastanek kondenza, vgradnja inox dimnika pa tako pomeni tudi sanacijo dimnika. Ob tem je potrebno poudariti, da je ne glede na izbiro izrednega pomena primerno vzdrževanje dimnikov, ki omogoča njegovo normalno delovanje.
Izberite naš odlični troslojni dimnik, Schiedel dimnik ali drug ogrevalni sistem podjetja Hočevar iz Ljubljane. Smo družinsko podjetje ter smo eno prvih slovenskih podjetij, ki je začelo s sanacijami dimnikov iz nerjaveče pločevine. Poleg tega se lahko pohvalimo z več kot 2500 postavljenimi dimniki ter z ogromno izkušnjami pri izvajanju ostalih storitev. Oglasite se v našem podjetju in pomagali vam bomo pri izbiri onox ali troslojnega dimnika za vaše potrebe.