Stenski radiatorji

V hladnejših delih leta je ogrevanje nujno potrebno, stenski radiatorji pa so poleg kaminov še vedno najpogostejša izbira. Včasih je veljalo, da je treba mesta za namestitev radiatorjev skrbno izbrati – ne le zato, da so stenski radiatorji optimalno služili svojemu namenu in čim bolje ogrevali prostor, temveč tudi tako, da so bili nekoliko zakriti pred pogledi. Če so bili takrat morda res nekoliko neprijetnega videza, pa danes niti najmanj ni več tako. Stenski cevni radiator pa tudi varčni električni radiatorji so že nekaj let tako čudovito izdelani, da niso samo prijetnega videza, temveč so sami po sebi estetski objekti.

Stenski cevni radiator Bial – elegantni, praktični, naravnost čudoviti!

Stenski radiatorji Bial so mnogo več kot samo ogrevalni elementi. S svojimi čudovitimi linijami in neverjetnim dizajnom so kreativno pohištvo. Lahko celo rečemo, da so stenski radiatorji Bial nekaj, kar estetsko dopolnjuje prostor. Na izbiro je veliko različnih oblik in barv, zato boste brez težav našli takšnega, ki bo dopolnjeval vaš dom, ga prijetno ogrel, obenem pa mu dal poseben pridih. Stenski cevni radiatorji so najbolj priljubljeni v toaletnih prostorih, saj so zaradi svoje oblike izjemno primerni tudi za sušenje perila, mnogo ljudi pa je tako očaranih nad njihovim videzom, da jih namestijo po vseh prostorih. Poleg svojega izjemnega videza so cevni radiatorji Bial vrhunski produkti, s katerimi se ne more kosati noben soroden izdelek.

Stenski radiatorjiStenski cevni radiatorji

Električni radiatorji – varčni in Vaillant

V podjetju Na pot so vam na voljo klasični stenski radiatorji, cevni radiatorji in električni radiatorji, ki so varčni in odlična alternativa tradicionalnemu ogrevanju. Tudi tu so na voljo stenski radiatorji, ki so lahko del večjega sistema za centralno ogrevanje. Elektrika je ena od ugodnejših možnosti, saj so tovrstni stenski radiatorji izjemno varčni, zato si z njimi v nasprotju s splošnim mnenjem ne boste nakopali gromozanskega računa za elektriko. Kljub temu pa se pri izbiri načina ogrevanja posvetujte s strokovnjakom iz podjetja Na pot, ki vam bo svetoval najprimernejše ogrevanje za vaš dom.