Kopalniški radiatorji

Kopalniški radiatorjiKopalniški radiatorji so danes največkrat sestavljeni iz dveh ali več vodoravno ali navpično postavljenih cevi. Takšen cevni radiator pa že dolgo ni več samo naprava, namenjena ogrevanju ter sušenju brisač in perila. Po zaslugi sodobnega dizajna in visokokakovostnih materialov so kopalniški radiatorji izvirna in uporabna dekoracija vsake kopalnice. Obenem pa je cevni radiator za kopalnico zasnovan tako, da zavzame čim manj prostora.

Kopalniški radiatorji Bial so odlična izbira za vsak prostor, saj jih odlikuje funkcionalnost, praktičnost in izjemna eleganca. Čiste linije ter širok spekter barv in dimenzij omogočajo popolno svobodo pri opremljanju kopalnice. Ponujamo vam zelo različne modele kopalniških radiatrojev, ki bodo zadostili še tako zahtevnemu okusu, nudimo pa vam tudi možnost izdelave radiatorja po meri. Takšen edinstveni izdelek se bo zagotovo zlil z opremo vaše kopalnice, hkrati pa zadostil zahtevam vsakega prostora.

Cevni radiator za kopalnico CLASSIC najbolj priljubljen

Električni cevni radiatorNašo bogato in pestro ponudbo sestavljajo vrhunski cevni radiatorji kolekcij A-LINE, ALTA, CLASSIC, EXCLUSIVE in QUADRO. Po zaslugi nevsiljivih ravnih cevi, ki se skladajo z vsako kopalniško opremo, je cevni radiator CLASSIC postal najbolj priljubljen radiator za kopalnico. V čisto vsak prostor se s svojo svežo obliko in prefinjenim dizajnom podajo tudi kopalniški radiatorji linije A-LINE. Za še več elegance je na voljo tudi različica iz kroma. Zelo malo prostora zasede cevni radiator ALTA, saj ga sestavljajo navpične cevi D-profila, ki ne potrebujejo velike vgradne globine. Linija EXCLUSIVE prinaša razkošje zaobljenih cevnih lokov, za prestižen vtis pa priporočamo cevne radiatorje QUADRO.

Električni radiator Bial – estetsko dovršen električni grelnik

V naši ponudbi radiatorjev boste našli tudi vrhunske električne grelnike. Električni radiator velja za enostavno, varčno in ekološko rešitev za ogrevanje doma. Pripomore k manjši porabi energije, njegova montaža je hitra, upravljanje pa enostavno in ne zahteva dodatnega vzdrževanja. Na voljo so enostavni ali programirani električni grelniki različnih oblik, velikosti in ogrevalnih moči.

Električni radiator Bial je funkcionalen, kakovosten in varčen izdelek, ki ustreza vsem varnostnim standardom in zahtevam. Njegova elegantna oblika bo estetsko dopolnila prav vsak prostor, kamor ga boste namestili.

Bial d.o.o. – različni kopalniški radiatorji za še tako zahtevne okuse.