Cevni radiatorji z uporabo najnovejše tehnologije

Zadnjih nekaj desetletij je znanost občutno napredovala in tudi cevni radiatorji so posledica uporabe sodobnih tehnologij. V relativno kratkem času smo prišli o tega, da so naša domovanja ogrevale peči na ogenj do tega, da jih ogrevamo z radiatorji. Tudi na področju izdelave grelnih teles smo prišli neverjetno daleč. Stenski cevni radiatorji imajo poleg ogrevanja še eno pomembno funkcijo – izjemne oblike so, zato je lahko cevni radiator za kopalnico grelni in okrasni objekt hkrati. Cevni kopalniški radiator je zaradi svoje oblike izjemno priročen tudi za sušenje brisač ali drugega perila.

Kopalniški radiator, ki presega funkcijo gretja

Cevni radiatorjiNa trgu se že kar nekaj časa na voljo cevni radiatorji. Zaradi svojih prednosti postajajo vedno bolj priljubljeno. Če izdelek ocenimo samo kot cevni radiator za kopalnico, gre za vrhunski izdelek, ki porabi malo energije in prostor odlično segreje. Če pa pomislimo še na njegove druge lastnosti – s tem seveda namigujemo na to, da so cevni radiatorji Bial vse prej kot običajni grelniki – pa je pred nami zmagovalna kombinacija kakovostnega in estetskega ogrevanja. Ne samo, da svojih novih radiatorjev ne boste več skrivali za pohištvom in različnimi drugimi ‘zasloni’. Ravno nasprotno: cevni radiatorji so tako lepi, da jih boste želeli namestiti nekam, kjer bodo vidni in bodo lepo dopolnjevali videz celotnega prostora.

Cevni radiatorji – različne oblike za različne okuse

Izberite si cevni radiator za kopalnico, ki vam je pisan na kožo. Na izbiro imate številne modele. Od bolj ‘klasičnih’ za tiste, ki imate raje tradicionalne umirjene oblike in barve, do povsem sodobnih in celo ekscentričnih, ki takoj postanejo središče zanimanja v vaši kopalnici. Cevni radiatorji so resnično lahko tako rekoč kakršni koli si želite. Na razpolago so celo električni cevni radiatorji, s katerimi lahko prostor ogrejete tudi izven kurilne sezone. Naj kopalniški radiator doda piko na i v vaši kopalnici!