Toplotne črpalke za sanitarno vodo – cena ogrevanja nižja do 75%

Toplotne črpalke za sanitarno vodo: cena ogrevanja ni bila še nikoli tako nizka, kot je lahko z izbiro prave toplotne črpalke za sanitarno vodo. V našem podjetju Orca Energija d.o.o. v Mariboru, s ponosom predstavljamo vrhunske toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cena toplotne črpalke za sanitarno vodo, je odvisna od vrste, moči in izvedbe izbrane toplotne črpalke za sanitarno vodo ter velikosti vgrajenega bojlerja. Poleg klasičnih toplotnih črpalk z vgrajenim bojlerjem za sanitarno vodo imamo v našem podjetju tudi odlično in najcenejšo toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode brez bojlerja – cena toplotne črpalke za sanitarno ogrevanje brez bojlerja je bistveno nižja od ostalih toplotnih črpalk, prav tako pa jo lahko brez težav s termotehničnim priklopom priklopimo na že obstoječi bojler, kateri postane del odlične toplotne črpalke za sanitarno vodo. Toplotna črpalka za sanitarno vodo brez bojlerja – cena je odvisna od njene moži – so na voljo v 1,8 kW ali večji 2,8 kW ter predstavljajo najcenejše a hkrati vrhunsko kvalitetne toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode na trgu.

toplotne črpalke za sanitarno vodo cena

Cena toplotne črpalke je odvisna od izvedbe, velikosti bojlerja in subvencij

Cena toplotne črpalke za sanitarno vodo z vgrajenim bojlerjem za vodo je odvisna od velikosti bojlerja in izvedbe toplotne črpalke. Naše toplotne črpalke za sanitarno ogrevanje Orca Zeus ali Orca Zeus Plus, so glede na kvaliteto vgrajenih komponent in odličnega delovanja najcenejše na trgu v svojem rangu. Cena toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode brez bojlerja za vodo, je odvisna od njene moči. Poleg omenjenih možnosti izvedbe, katere individualno določajo ceno toplotne črpalke, imajo naši kupci možnost pridobitve ugodne subvencije Eko sklada, katera znaša za toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode 450 EUR z 22% DDV. Izbor toplotne črpalke za sanitarno ogrevanje vode z vgrajenim 300 litrskim bojlerjem pa zniža že tako privlačno ceno za dodatnih 500€ z našo ORCA subvencijo, zato so cene naših toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode dejansko najcenejše in zasluženo najbolj konkurenčne s cenami in kvaliteto primerljivih toplotnih črpalk na trgu.

Izbira modela toplotne črpalke, izbira velikosti toplotne črpalke in cena

V primeru, da nimate obstoječega uporabnega sanitarnega bojlerja, na katerega bi lahko priklopili našo najcenejšo toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode Wave Composite v izvedbi 1,8 kWali 2,8 kW, bo prava izbira za vas toplotna črpalka za sanitarno vodo z vgrajenim bojlerjem. V našem podjetju Orca Energija d.o.o., imamo dva odlična in na trgu priznana modela toplotne črpalke za sanitarno ogrevanje vode: Orca Zeus in Orca Zeus Plus z vgrajenim bojlerjem velikosti 230 ali 300 litrov. Največji prihranek pri ogrevanju, je seveda mogoč z ekonomičnim ravnanjem in pravilno izbiro velikosti toplotne črpalke za sanitarno ogrevanje vodo – cena energije je namreč lahko najcenejša v primeru, če ekonomično ogrevamo le toliko sanitarne vode, kot jo dejansko potrebujemo, brez nepotrebnih stroškov ogrevanja sanitarne vode s toplotno črpalko, ki je dnevno ne porabljamo.

ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko

Cena ogrevanja s toplotnimi črpalkami – ko je cena ogrevanja najcenejša

V našem podjetju so termotehnične lastnosti naših toplotnih črpalk za sanitarno vodo zelo pomembne, saj napredni termotehnični sistem toplotne črpalke za sanitarno vodo, omogoča večji prihranek energije in najnižjo ceno ogrevanja. Nižjo ceno energije lahko dosegamo tudi brez nepotrebnih stroškov za neizkoriščeno energijo in uporabo energije takrat, ko zanjo velja nižja cena. Naši strokovnjaki so razvili termotehnično dinamiko, ki omogoča nastavitev dveh časovnih intervalov ogrevanja. Ta dva časovna intervala omogočata nastavitev in vklop delovanja toplotne črpalke za sanitarno vodo tako, da toplotna črpalka za sanitarno ogrevanje največkrat deluje v času nižje cene elektrike. Taka termotehnična nastavitev toplotne črpalke omogoča avtomatično ogrevanje vode v nočnem času oz v obdobjih ko velja tarifa MT – mali tok. Poleg naprednega termo-tehnčnega načrtovanja za ogrevanje v času nižje cene energije, pa imamo v našem podjetju tudi napredne termotehnične izračune strokovnjakov, kateri lahko izračunajo najbolj optimalno velikost bojlerja za posamezne potrebe ogrevanja sanitarne vode z namenom znižanja cene energentov brez nepotrebnih stroškov. Poraba in posledično cena ogrevanja je odvisna od števila članov družine oz njene porabe vode. Naš precizen termotehnični izračun posamezne porabe, lahko določi najbolj optimalno velikost toplotne črpalke za sanitarno vodo tako, da bo cena ogrevanja najcenejša. S s pravilnim izborom velikosti toplotne črpalke, lahko dodatno znižamo ceno električne energije, oz ceno – drugih virov energentov. Standardna velikost bojlerjev, kateri so vgrajeni v naše toplotne črpalke za sanitarno vodo je 230 oz 300 litrov. V primeru, da je poraba sanitarne vode večja od 230 litrov je ključno vprašanje, ali izbrati večjo toplotno črpalko za sanitarno ogrevanje vode in plačevati ceno vsakodnevnega ogrevanja sanitarne vode, katero ne porabimo ali izbrati manjšo toplotno črpalko za sanitarno vodo ter plačevati ceno dogrevanja sanitarne vode, za našo tekočo porabo. Cena oz prihranek energije ni tako samoumeven kot se zdi na prvi pogled, saj cena dogrevanja male količine sanitarne vode ali cena gretja velike količine sanitarne vode, katere ne porabimo ni enaka in je zato vredna dobrega premisleka in individualnega izračuna, prilagojenega na posamezno situacijo.