Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda – v vseh objektih

Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda se lahko uporabi tako za ogrevanje prostorov, kot tudi za ogrevanje sanitarne vode. Prednost visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda je ugodnejša cena, saj ta naprava ne zahteva obširnih posegov pred samo izvedbo montaže. Visokotemperaturno toplotno črpalko lahko uporabimo za ogrevanje vode v radiatorju, kar je odlična rešitev v primeru potrebe po obnovi starejših in slabše izoliranih objektov. Ne pozabite, da pri nakupu visokotemperaturne toplotne črpalke ni toliko pomembna cena, kot so pomembne druge karakteristike visokotemperaturne toplotne črpalke. Tako moramo razmisliti o njeni učinkovitosti, življenjski dobi in namestitvi. V podjetju ORCA ENERGIJA bomo k vam pristopili profesionalno, saj se zavedamo, kako pomembna je izbira pravilne visokotemperaturne toplotne črpalke za določen namen. Pri nakupu visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje vam v ORCI kakovost delovanja naprav dokazujemo tudi s priloženimi certifikati – naše visokotemperaturne toplotne črpalke v delovanju visoko presegajo najstrožje evropske standarde. Uporabimo jih lahko tudi v primeru novogradnje. Preverite izjemno ponudbo z odličnimi cenami – visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda iz naše ponudbe so zares vredne nakupa.

visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda

Zakaj pomeni nakup visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda prihranek?

Visokotemperaturne toplotne črpalke sicer poznamo po nižji ceni, zato so med uporabniki najbolj priljubljene, njihov nakup pa nam prinaša prihranek pri stroških ogrevanja – zrak je namreč brezplačen vir energije in je prav tako glavni vir energije za delovanje visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda. Tovrstne visokotemperaturne toplotne črpalke so najenostavnejša in najcenejša izbira za ogrevanje. Če si želite pridobiti več informacij o ceni določene visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda iz naše ponudbe, se lahko s vprašanjem obrnete na prijazne svetovalce, ki so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Ne pozabite, da je zrak vsepovsod okrog nas, kar pomeni, da lahko visokotemperaturno toplotno črpalko zrak voda namestimo brez večjih dodatnih stroškov ali posegov v praktično kateri koli objekt.

Zakaj bi za ogrevanje izbrali visokotemperaturno toplotno črpalko?

V kolikor vas ni prepričalo dejstvo, da si z nakupom visokotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje zagotovimo prihranek, dovolite, da vam predstavimo tudi druge prednosti uporabe. Varčevanje z električno energijo je eden izmed prvih razlogov za ogrevanje z visokotemperaturno toplotno črpalko. Ker si ljudje želimo čistega okolja in se vse bolj zavedamo njegovega onesnaževanja, smo razvili visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda, ki ne onesnažujejo okolja in ustvarjajo prijetno bivalno okolje. Posledično to pomeni, da visokotemperaturne toplotne črpalke varujejo naše zdravje in nas ščitijo pred nevarnostmi, ki jih sami nikakor ne opazimo (ogljikov monoksid v prostorih). Ker imajo visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda toliko koristi, njihovo ceno zlahka potisnemo v ozadje in se osredotočimo na vse koristi, ki nam jih prinaša nakup. V naši ponudbi vas čakajo samo najboljše visokotemperaturne toplotne črpalke po dostopni ceni z dolgo življenjsko dobo.

Visokotemperaturna toplotna črpalka

Najboljše razmerje med investicijo in prihranki je toplotna črpalka zrak voda

Visokotemperaturna toplotna črpalka za ogrevanje zrak voda Orca dosega tako visoko grelno število (vrednost COP – zelo pomembna pri nakupu!), da so primerljive z mnogo dražjimi sistemi, ki kot vir energije uporabljajo podtalnico ali zemljo. So tudi najučinkovitejša rešitev v najhujšem mrazu – visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda zmorejo varčno ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in tudi do -15°C brez izgube grelne moči, kar je najučinkovitejša rešitev na tržišču. Katerikoli sistem ogrevanja ali hlajenja je nameščen v vaši hiši ali ga tam načrtujete, je mogoče priklopiti na ogrevalno toplotno črpalko Orca. Prednost nakupa pri ORCA ENERGIJI je, da lahko naše visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda nadzirate kar iz dnevne sobe, pisarne ali plaže. Morda se sliši smešno, a pomislili smo tudi na dejstvo, da se ni prijetno vračati v preveč hladno stanovanje – rešitev so toplotne črpalke zrak voda za visoke temperature, ki jih je mogoče upravljati na daljavo. Z napredno regulacijo preko oblaka lahko spreminjate nastavitve svoje visokotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje Orca bodisi s pomočjo računalnika bodisi preko pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika.

Rešitev za vsak prostor – visokotemperaturna toplotna črpalka Duo/Double 200

Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda Duo/Double 200 je odlična za ogrevanje vseh prostorov, prav tako odlična pa je tudi njena cena. Primerne so tudi za radiatorsko ogrevanje dveh- do tričlanskih gospodinjstev, saj imajo vgrajen 200-litrski bojler za sanitarno vodo. Ne pozabite preveriti tudi možnosti subvencij Eko sklada, ki bodo še olajšale vašo odločitev o nakupu visokotemperaturne toplotne črpalke. Seveda vam ob nakupu visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda nudimo tudi garancijo, s katero potrjujemo kakovost naših visokotemperaturnih toplotnih črpalk za ogrevanje. Za lažjo odločitev si lahko ogledate katalog naših visokotemperaturnih toplotnih črpalk za ogrevanje zrak voda, ogromno informacij pa si lahko pridobite tudi na naši spletni strani. V ORCA ENERGIJI se zavedamo, da so majhne spremembe dovolj za velike prihranke in to velja tudi v primeru naših naprav zrak voda in drugih. Pokličite nas ali pa nam pošljite povpraševanje preko obrazca na naši spletni strani – v vsakem primeru boste deležni odgovorov na vsa vaša vprašanja.