Zima, zima bela, bom kar na toplotno črpalko Orca grela

Kdaj ste si nazadnje predstavljali življenje brez tople vode in toplega stanovanja v času zime? Poleti bi že še šlo ampak zima je tisti del časa, ko Slovenci zapravimo največ denarja na ogrevanju vode in bivalnih prostorov. Da pa bi živeli v toplih prostorih in sebi ter družini nudili uporabo, zdaj že nepogrešljive tople vode in pri tem še malo prihranili, se vedno več ljudi odloča za toplotne črpalke Orca. Na voljo imate akcijo za toplotno črpalko.

toplotna črpalka akcija

Orca Coolwex greje in hladi že več kot 15000 domov, saj visoko presegajo najstrožje evropske standarde, Slovenci pa, kot že znano, trdno prisegamo na kakovost izdelkov.

Toplotna črpalka na obroke

Toplotne črpalke so investicija, ki se kmalu povrne, saj je ogrevanje na toplotne črpalke bistveno cenejše od drugih produktov kot je olje in trda goriva. Da pa bi strankam omogočili ogrevanje s toplotnimi črpalkami in posledično kar se da hitro, le te, začele varčevati na ogrevanju bivalnih prostorov, so za te namene na voljo nakupi toplotne črpalke na obroke, ki posameznikom omogočajo da si tovrstno investicijo lahko tudi privoščijo brez prevelike finančne preobremenitve.

Toplotna črpalka Mitshubishi Power Inverter

Zunanje enote serije Mitsubishi Power Inverter za toplotne črpalke so opremljene z dodatnim podhlajevalnikom freona, ki preprečuje pregrevanje kompresorja in posledično preprečujejo tudi zmanjšanje moči. Poleg tega pa zunanje enote Mitshubishi Electric veljajo za ene najtišjih na tržišču.

Eko sklad in toplotna črpalka

Zaradi uporabe zelenih virov energije, je za nakup izdelka mogoče pridobiti nepovratna sredstva iz Eko sklada. Kar vzpodbuja nakup tovrstnih inovativnih in tehnološko dovršenih produktov, ki jih ponuja podjetje Orca energija. Eko sklad za toplotne črpalke torej velja tudi ob nakupu pri Orci.

Najboljša toplotna črpalka na trgu, dostopna vsakomur

Katera je najboljša toplotna črpalka? Toplotna črpalka zrak-voda je ne samo najenostavnejša, ampak tudi najcenejša izbira. Zrak je vse naokoli nas in tako je možno takšno toplotno črpalko, brez večjih dodatnih stroškov ali posegov, namestiti v praktično kateri koli objekt.

toplotna črpalka na obroke

Toplotne črpalke predstavljajo inovativen pristop k ogrevanju bivalnih prostorov in omogočajo posameznikom finančno dostopen produkt, ki služi dolga leta in zagotavlja vse potrebno za ogrevanje, tudi v najhladnejših zimskih mesecih. Poleg tega pa še blagodejno vpliva na naše denarnice, omogoča ogromen prihranek med sezono in tako hitro povrne vse stroške investicije. Toplotne črpalke Orca so definitivno prava izbira za vsakogar.