Ecodan za najvišjo raven udobja po ugodnem ceniku

Ecodan je produkt vodilnega proizvajalca toplotnih črpalk z invertersko tehnologijo. Njihovi kakovostni proizvodi za ogrevanje se namreč uporabljajo po vsem svetu, priljubljeni pa so tudi v Sloveniji. Mitsubishi Ecodan toplotne črpalke so na voljo v kombinaciji z dvema tipoma notranjih enot. Pri enem izmed obeh tipov hranilnik sanitarne vode ni integriran, drugi pa vsebuje bojler. Približno pred 10. leti je proizvajalec trgu predstavil enoto Zubadan, sčasoma pa je nastala tudi enota Ecodan – tiha in učinkovita naprava, uporabnikom na voljo po ugodnem ceniku, hkrati pa zagotavlja prijetno bivalno klimo in prihranek pri stroških električne energije, saj za svoje delovanje potrebuje minimalno količino električne energije. Nova generacija Ecodan je opremljena z brezstopenjsko inverter tehnologijo, ki za svoje delovanje potrebuje bistveno manj energije, kot je potrebujejo ostali sistemi, poleg tega pa je primerna za montažo v najrazličnejših vrstah objektov, saj je notranja enota visoka le 1,6 metra. Zahvaljujoč pestri ponudbi ima v ponudbi podjetja Orca Energija vsakdo možnost izbrati najbolj optimalno rešitev zase po ugodnem ceniku.

Ecodan

Katere so prednosti uporabe sistema Ecodan?

Sistemi Ecodan zagotavljajo najvišjo raven udobja v bivalnih prostorih in predstavlja odličen nizkotemperaturni vir, ki je še posebej primerna izbira za objekte z dobro izolacijo. Uporaba sistema je izjemno enostavna, poleg tega pa enote Mitsubishi Ecodan sodijo med najvarčnejše na trgu. Toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan zrak voda je primerna rešitev tako za novogradnje, kot tudi za obnove starih hiš s slabšo izolacijo, saj ima visoko zmogljivost gretja tudi pri izjemno nizkih temperaturah zunanjega zraka. Gre za zelo učinkovito napravo, ki energijo črpa iz zunanjega zraka in jo nato prenaša v naš dom. Naprava zaznava spremembe temperature v prostoru in temperature zunanjega zraka in nato prilagaja moč, ki je potrebna za ogrevanje doma, zato skrbi za optimalno temperaturo zraka v bivalnem prostoru ob minimalni porabi električne energije. Upravljanje Zubadan ali Ecodan sistema 6kW je enostavno in sodobno, saj lahko napravo upravljamo iz katerega koli dela stanovanja oziroma objekta, hkrati pa imamo možnost upravljanja na daljavo, tudi iz službe. Ena izmed mnogih prednosti je ugoden cenik sistema Ecodan, ne smemo pa pozabiti niti na subvencijo Eko sklada, zaradi katere je investicija še ugodnejša.

Katere izboljšave so značilne za Ecodan?

Zunanje enote so namenjene stanovanjski uporabi in so tehnološko popolnoma dovršene. Novejša različica ventilatorja poskrbi za izjemno tiho delovanje enote Ecodan (samo 10 dB (A).Tako naprava ni moteča niti za nas, niti za sosede. Čisto vsak hrup v stanovanju je lahko zelo moteč, česar se moramo zavedati tudi pri uporabi toplotnih črpalk. Proizvajalci stremijo k proizvodnji sistemov, ki s svojim hrupom ne motijo opravil v hiši oziroma stanovanju, vendar so na trgu na voljo različni modeli, med katerimi so seveda nekateri glasnejši od drugih. Ena izmed prednosti uporabe Ecodan toplotne črpalke je, da zanjo ne potrebujemo veliko prostora, saj ima kompaktno obliko. Če primerjamo s konkurenčnimi sistemi, Ecodan enote velikokrat zasedejo bistveno manj prostora, kar pomeni, da so odlična rešitev tudi, če se soočamo s prostorsko stisko. Proizvajalec je poskrbel za novo obliko podstavka in optimizirano kontrolo odmrzovanja, ki prispevata k neverjetno visoki zanesljivosti, edinstvena tehnologija pa uporabnikom nudi največjo mero toplote z zelo nizko porabo energije. V kolikor niste povsem prepričani o izbiri enote Ecodan, naj vam povemo, da ima proizvajalec na tem področju več kot 35 let izkušenj, rezultati česar so inovacije in zadovoljstvo uporabnikov ne le v Sloveniji, temveč tudi drugod po svetu. Preverite ugoden cenik naprav, s katerim v podjetju Orca Energija z veseljem razveseljujemo naše stranke.

Ecodan cenik

Zakaj se uporabniki tako pogosto odločajo za Ecodan in Zubadan sisteme?

Preprosto dejstvo je, da se je zavest potrošnikov v vseh teh letih povečala, zato se vse bolj zavedamo pomena ohranjanja čistega okolja, h kateremu lahko veliko prispevamo z izbiro primernega vira ogrevanja. Najnovejša tehnologija je odgovorna za boljši izkoristek delovanja, dimenzije sistemov pa so majhne, zato le-ti ne zasedejo prav veliko prostora (v veliki meri odvisno od izbranega modela). Torej, Ecodan ali Zubadan? Ecodan je prava izbira za vse tiste posameznike, ki se zavedajo pomena ohranjanja zdravega okolja, hkrati pa si želijo varčnega in učinkovitega ogrevanja sanitarne vode in stanovanja. Cenik Ecodan je na voljo v ponudbi podjetja Orca Energija, v katerem pri svojem delovanju, ki temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam, sledimo poslanstvu zniževanja stroškov ogrevanja in izboljšanja kvalitete življenja naših strank. V kolikor se zanimate za nakup enote Ecodan, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo podali vse potrebne informacije, da bo vaša odločitev lažja. Temeljna filozofija našega podjetja je varnost in kakovost naših izdelkov ter celotnega poslovanja, kar dokazujejo naši pridobljeni certifikati standardov kakovosti.