Radiatorji, ki so varčni in vrhunsko stilsko oblikovani

Radiatorji kljub vsem sodobnejšim načinom ogrevanja ostajajo med najbolj pogostimi viri ogrevanja, zlasti v starejših hišah. Vendar pa lahko danes izbiramo med izredno varčnimi radiatorji, ki učinkovito ogrejejo bivalne prostore in se hkrati zaradi vrhunske stilske dovršenosti čudovito podajo v vsak prostor. Varčni radiatorji so danes ena izmed preprostih rešitev na področju ogrevanja. Radiatorji lahko namreč odražajo značaj uporabnika, ki lahko izbira med različnimi barvami varčnega radiatorja, vključno z nevtralno belo, srebrno, črno in energično rdečo barvo. Če iščete moderne radiatorje, so naši varčni radiatorji definitivno najboljša izbira. Z modernim dizajnom radiatorji iz naše ponudbe navdušujejo še tako zahtevnega uporabnika, ker pa so poleg tega tudi varčni, je odločitev za njihov nakup precej enostavna. Povprašate nas lahko o izračunu moči posamezne naprave, saj je prav od tega odvisna moč ogrevanja izbranega prostora. Poudarek naših radiatorjev je namenjen ekološki zasnovi in dizajnu, zato lahko rečemo, da gre za inovativno in sodobno rešitev na področju ogrevanja. V podjetju Atlas Trading vam bomo z veseljem predstavili varčne naprave iz naše ponudbe.

električni radiatorji

Varčni radiatorji z enostavno uporabo in maksimalno funkcionalnostjo

Varčni radiatorji Adax Neo zadostujejo vsem potrebam ogrevanja in so hkrati povsem preprosti za uporabo. Za upravljanje modernih, varčnih naprav s čudovitim dizajnom in visoko močjo ogrevanja prostorov od nas ne zahteva posebnih znanj. Radiatorji imajo serijsko vgrajen elektronski termostat z dnevnim in nočnim programom zmanjševanja temperature, prikaz temperature z enostavnim odčitavanjem, poleg tega, da so varčni, pa imajo tudi visoko moč ogrevanja in so povsem enostavni tudi za pritrditev na steno. Radiatorji Adax Neo delujejo neslišno, prostor ogrejejo hitro in učinkovito, so varčni, kar dokazuje tudi njihov izračun moči, ki prinaša prihranek pri ogrevanju z radiatorjem. Gre torej za moderno, ekonomično in enostavno rešitev na področju ogrevanja. Če si tudi vi želite varčnega radiatorja, preverite odlično ponudbo radiatorjev, ki smo jo pripravili za vas. Prednost uporabe naših radiatorjev je tudi maksimalni prihranek energije, h kateremu prispeva varčnost.

električni varčni radiatorji

Radiatorji priznanega norveškega proizvajalca

Radiatorji Adax Neo so produkt priznanega norveškega proizvajalca, ki je z varčnostjo in dovršenim dizajnom združil vse, kar mora imeti sodoben, moderen radiator. Izračun moči naprave dokazuje, da gre za učinkovito rešitev na področju ogrevanja, ki prispeva k manjši izgubi električne energije. Oglejte si varčne radiatorje iz naše odlične ponudbe – navdušila vas bosta tako dizajn, zaradi katerega bo vključitev radiatorja v prostor enostavna, kot tudi moč naprave in njena varčnost. Za vsa vprašanja o neverjetno varčni napravi smo vam kadarkoli na voljo.