Toplotne črpalke za ogrevanje

Podjetje Orca Energija d. o. o. je eno vodilnih slovenskih proizvajalcev toplotnih črpalk za ogrevanje in za sanitarno vodo. Ker se zavedamo, da je nakup toplotne črpalke za ogrevanje dolgoročna naložba, vam zagotavljamo brezhibno delovanje toplotne črpalke še dolgo let po nakupu. Nakup toplotne črpalke za ogrevanje naj bo premišljena investicija, saj si boste le s kvalitetno in zanesljivo toplotno črpalko za ogrevanje lahko zagotovili poceni oziroma najcenejše ogrevanje stanovanja. Nakup toplotne črpalke za ogrevanje v podjetju Orca Energija d. o. o. se bo še bolj izplačal, saj vam poleg izredno ugodne cene dajemo tudi podaljšano garancijo in poskrbimo za servis toplotnih črpalk. Naše poslanstvo je strankam zagotoviti kvalitetne in zanesljive toplotne črpalke za ogrevanje, ki bodo pripomogle k znižanju stroškov ogrevanja oziroma bodo nudile najcenejše ogrevanje stanovanja. Naše toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo so visokokakovostne in estetsko dovršene, v celoti proizvedene v Sloveniji iz najbolj kakovostnih materialov, ki so razpoložljivi na evropskem trgu. Če ne veste, katero toplotno črpalko za ogrevanje izbrati, vas vabimo, da nas pokličete ali pa nam pošljete povpraševanje. Svojim strankam nudimo izvedbo toplotne črpalke za ogrevanje na ključ, ki se prične s svetovanjem, zaključi pa z montažo in rednimi servisi toplotnih črpalk za ogrevanje stanovanja.

toplotna črpalka

Kakovostne toplotne črpalke za ogrevanje za poceni ogrevanje stanovanja

Naše toplotne črpalke za ogrevanje so kakovostne in v svojem delovanju presegajo najstrožje evropske standarde, kar lahko potrdimo tudi s certifikati najpomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. Toplotne črpalke za ogrevanje zagotavljajo najcenejše ogrevanje stanovanja, primerne pa so tako za novogradnje kakor tudi za radiatorsko ogrevanje. Toplotne črpalke za ogrevanje ponujajo poceni ali najcenejše ogrevanje v primerjavi z drugimi viri ogrevanja. Kako je to možno? Ker toplotna črpalka za ogrevanje kot glavni vir energije za svoje delovanje in ogrevanje uporablja zrak, ki pa je brezplačen. Toplotna črpalka za ogrevanje zrak voda pa za svoje delovanje potrebuje izredno malo električne energije. Toplotna črpalka zrak voda je najenostavnejša in najcenejša izbira, ki nudi poceni ogrevanje. Toplotno črpalko lahko brez večjih stroškov ali posegov namestimo v praktično katerikoli objekt. Naše toplotne črpalke za ogrevanje so se izkazale kot odlične tudi v najhujšem mrazu.

Različne vrste toplotnih črpalk za ogrevanje

Ne glede na to, kakšen sistem ogrevanja imate nameščen v hiši, našo toplotno črpalko za ogrevanje je mogoče priklopiti. Izbirate lahko med visokotemperaturnimi toplotnimi črpalkami, nizkotemperaturnimi toplotnimi črpalkami in toplotnimi črpalkami za velike objekte. Če ne veste, katero toplotno črpalko za ogrevanje izbrati, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri primerne toplotne črpalke. Izberite poceni oziroma najcenejše ogrevanje za vaše stanovanje – izberite Orca toplotne črpalke za ogrevanje.

toplotne črpalke