Montaža toplotne črpalke

Montaža toplotne črpalke za ogrevanje hiše z nizko porabo – eko subvencija

montaža toplotne črpalkeMontaža toplotne črpalke je pri nas izvedena zelo hitro, strokovno in natančno. Veliko je prednosti toplotnih črpalk, poleg ugodne cene vam ogrevanje hiše s toplotno črpalko prinese še velike prihranke pri stroških ogrevanja, nizke porabe električne energije, vam omogočamo tudi hitro  montažo toplotne črpalke. Velika prednost postavitve oziroma montaže toplotne črpalke je v tem, da jo lahko namestimo v praktično vsak prostor. Cena montaže toplotne črpalke je pri nas zelo ugodna. Toplotna črpalka za ogrevanje hiše je v zadnjih letih priljubljena izbira mnogih, ki si želijo poceni ogrevanje in nižje stroške oziroma porabo električne energije. Vabimo vas, da nas obiščete in skupaj bomo našli rešitev pri izbiri vaše toplotne črpalke za stanovanje oziroma hišo. Ponudili pa vam bomo tudi strokovno montažo in svetovali o vzdrževanju. Za nakup in montažo toplotne črpalke so na voljo tudi subvencije Eko sklada, ki lahko vašo investicijo močno znižajo.

Poraba toplotne črpalke za ogrevanje stanovanja oziroma hiše

toplotna črpalka in poraba elektrikeToplotne črpalke predstavljajo enega izmed najbolj priljubljenih načinov za ogrevanje hiše ali stanovanja. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med različnimi vrstami toplotnih črpalk: sanitarne toplotne črpalke, toplotne črpalke zrak voda, voda voda, zemlja voda itd. Montaža toplotne črpalke zahteva usposobljene strokovnjake, ki se spoznajo na svoje delo. Le pravilna in ustrezna montaža bo namreč zagotavljala optimalno delovanje vaše toplotne črpalke. Naše toplotne črpalke vseh vrst se lahko pohvalijo z neštetimi dobrimi lastnostmi: od ugodne cene pa vse do izredno nizke porabe električne energije. Pred nakupom in montažo toplotne črpalke moramo dobro premisliti, katero toplotno črpalko izbrati. Pozornost je potrebno posvetiti predvsem izkoristku toplotne črpalke oziroma učinkovitosti. Gre za kapaciteto ogrevanja, ki jo primerjamo s porabo oziroma porabljeno električno energijo. Ker izkoristek črpalke ni konstanten in je odvisen predvsem od razlike v temperaturi zraka zunaj in znotraj objekta, moramo biti pri nakupu izredno pozorni.

Subvencija za toplotne črpalke: izkoristite subvencijo in znižajte ceno investicije

Investicija v toplotno črpalko je finančno kar velik zalogaj, zato je smiselno razmisliti tudi o subvenciji, ki jo država ponuja za montažo toplotne črpalke. Finančne vzpodbude so pripomogle, da se vse več ljudi odloča za montažo toplotne črpalke, mnogi pa se zavedajo tudi pomena, ki jih ima ogrevanje hiše s toplotno črpalko na okolje. Subvencije Eko sklada so namenjene za montažo toplotnih črpalk, ki so namenjene ogrevanju prostorov, ne glede na vrsto toplotne črpalke. Eden od pogojev za pridobitev subvencije pa je tudi, da lahko toplotno črpalko vgradi ali montira ter zažene le za to usposobljen izvajalec, ki ima registrirano dejavnost.