Mitsubishi Zubadan 14 kW – nova generacija z izboljšano tehnologijo

Mitsubishi Zubadan 14 kW toplotna črpalka zaradi zelo majhne porabe električne energije navdušuje uporabnike po vsej Sloveniji. Ima zelo visoko stopnjo izkoristka in prav tako visoko grelno število COP. Proizvajalec je v letu 2014 nadgradil obstoječe sisteme z novimi modeli zunanjih enot Mitsubishi Zubadan, katerih velika prednost je, da delujejo pri zunanji temperaturi vse tja do – 28°C! Ste prepričani, da je pravi čas za pametno investicijo? Mitsubishi Zubadan 14 kW sistem je prava izbira za ogrevanje in ohlajevanje bivalnih prostorov, saj ga odlikujejo enostavna uporaba, vrhunska kakovost delovanja, varčnost in učinkovitost. Mnogi se pred nakupom vprašajo, zakaj pravzaprav nadomestiti obstoječi sistem za ogrevanje/ohlajevanje z novim. Tehnologija je v vseh teh letih tako napredovala, da imamo danes možnost z nakupom sistema, kot je toplotna črpalka Mitsubishi Zubadan, hkrati poskrbeti za varčevanje (prihranki) in za bolj čisto okolje – ne le bivalno okolje, temveč tudi zunanje. Ker zamenjava od nas ne zahteva večjih posegov v dom je hitra in enostavna. Vsakdo, ki ve, da tovrstni sistemi v primerjavi s klasičnimi načini ogrevanja porabijo do 50% energije manj in zato prinašajo prihranek, je danes že zadovoljni uporabnik naprave Mitsubishi Zubadan 14 kW, s katero ima ogromno pozitivnih izkušenj in verjeli ali ne – nobene negativne. Edinstvena tehnologija Zubadan poskrbi za neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje, zato je idealna rešitev za veliko večino stanovanjskih objektov, ki jih najdemo po vsej Sloveniji. Zaradi nizke porabe električne energije, visoke ogrevalne moči pri nizkih zunanjih temperaturah in tihim delovanjem, bo Mitsubishi tehnologija navdušila še tako zahtevnega uporabnika z zelo visokimi pričakovanji in zahtevami. Za vse, ki iščejo vrhunsko rešitev za uporabo v varčnih, nizkoenergijskih hišah s talnim ogrevanjem, pa je na voljo še enota Ecodan.

Uporabniku prijazno rokovanje z napravo

Mitsubishi Zubadan 14 kW je sistem, prijazen do uporabnika, saj mu omogoča povsem enostaven način uporabe. Sisteme je mogoče upravljati kar na daljavo, torej iz službe, tako da nas ob prihodu domov že pričaka prijetna klima v bivalnih prostorih. Uvrščajo se v visok razred energetske učinkovitosti A++. Če smo še pred časom enote uporabljali samo za ohlajevanje prostorov v zelo vročih poletnih dneh, danes isti sistem uporabljamo tako za ohlajevanje, kot tudi za ogrevanje. Mitsubishi Zubadan 14 kW omogoča učinkovito ogrevanje in hlajenje ne le bivalnih, ampak prav tako pisarniških prostorov. Sistem upravljamo z uporabo daljinskega upravljalnika, za kar nam ni potrebno niti vstati iz pisarniškega stola oziroma domačega fotelja. V tem pogledu so toplotne črpalke zares enostavne za uporabo. Po želji je mogoče temperaturo in čas delovanja nastaviti za teden dni vnaprej, kar je le še ena izmed mnogih prednosti uporabe te vrhunske enote priznanega proizvajalca.

Cena zunanje enote je zelo ugodna

Nameravate svoj dom izpopolniti z enoto Mitsubishi Zubadan 14 kW? Naj vas razveselimo z dejstvom, da je cena zunanje enote Zubadan za toplotno črpalko zelo ugodna. Potem je tukaj še možnost pridobitve subvencije, s katero bo nakup zares ugoden. Gre za proizvajalca, ki je, podobno kot Orca Coolwex, sinonim za kakovost, učinkovitost in dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, ali kupujemo visokotemperaturni ali nizkotemperaturni sistem, nas bosta cenik in tiho, povsem nemoteče delovanje, prepričala k natančnejšemu pregledu ponudbe Mitsubishi Zubadan enot. Vsakdo, ki želi največ za svoj denar in hkrati optimalno delovanje izbranega sistema, bi se moral seznaniti s prednostmi uporabe enote Mitsubishi Zubadan. V središču pozornosti je predvsem zaradi izjemnega udobja ogrevanja, energetske varčnosti in povsem enostavne instalacije.

Zakaj izbrati prav tega proizvajalca?

Mitsubishi ima na tem področju že 35 let izkušenj, nenehno pa se ukvarja tudi z razvojem nove tehnologije, ki sledi sodobnim tehnološkim standardom. Zubadan 14 kW je mogoče uporabiti za radiatorsko ali talno ogrevanje, ne glede na to, ali gre za novogradnjo oziroma za sanacijo starejšega bivalnega objekta. Gre za praktično prvo izbiro v primeru adaptacije starejših objektov, ki se je v vseh primerih izkazala za najboljšo odločitev. Mitsubishi Zubadan toplotna črpalka omogoča neoviran dotok in odtok zraka. Odličen sistem za izkoriščenje alternativnih, brezplačnih virov energije boste našli v ponudbi podjetja Orca Energija, v katerem vam bodo strokovnjaki hitro priskočili na pomoč pri izbiri. Pri tem vam bodo prišle prav vse informacije, tudi tiste iz prve roke in izpovedi zadovoljnih strank, ki so že deležne kakovosti, varčnosti in učinkovitosti Mitsubishi Zubadan zunanje enote. S hitro in enostavno zamenjavo dosedanjega ogrevalnega sistema z novejšo tehnologijo poskrbimo za varčevanje, za mesečne prihranke pri stroških in za prijetnejše bivalno okolje. Pri svojem delovanju, ki temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam, sledimo poslanstvu zniževanja stroškov ogrevanja in izboljšanja kvalitete življenja. Vabimo vas k ogledu estetsko dovršenih produktov iz naše ponudbe, vključno s sistemom Mitsubishi Zubadan 14 kW.