Toplotne črpalke

Toplotne črpalke so ključni element sodobnega in alternativnega načina ogrevanja. Toplotna črpalka za ogrevanje hiše in segrevanje vode toploto iz okolice pretvarja v energijo ter tako nudi varčnejše in do okolja prijaznejše ogrevanje. Iblo d.o.o. za vas uvaža najkvalitetnejše LG Thermo V toplotne črpalke, ki za svoje delovanje uporabljajo obnovljivi vir energije – zrak, in zagotavljajo kar do polovico manjše stroške ogrevanja v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi. Poleg ekonomičnosti, pa z izrabljanjem naravne energije bistveno zmanjšujejo izpust toplogrednih plinov v okolje. To pomeni, da toplotne črpalke niso najprijaznejše le okolju, pač pa tudi vašemu zdravju.

Toplotne črpalke za ogrevanje

Prihranite že naslednjo zimo!

Cenik toplotnih črpalk IbloNaj vas cenik toplotnih črpalk ne odvrne od nakupa. Zavedamo se, da je v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi cena na prvi pogled nekoliko višja, zato pri Iblo d.o.o. našim strankam omogočamo tudi nakup toplotne črpalke na obroke. Zagotavljamo vam, da gre za ekonomično naložbo. Toplotne črpalke koristijo majhen delež električne energije, velik del toplote pa zajemajo iz zraka, ki je brezplačen in obnovljivi vir ogrevanja. Investicija se vam bo zaradi nizkih stroškov vgradnje, vzdrževanja predvsem pa ogrevanja, kjer lahko stroške ogrevanja znižate že prvi mesec po vgradnji, povrnila v nekaj letih. Poleg tega je lahko vsaka toplotna črpalka za ogrevanje hiše iz naše ponudbe subvencionirana v skladu z aktualnimi razpisi Eko sklada.Preverite Iblovo akcijsko ponudbo in cenik toplotnih črpalk

V naši ponudbi najdete toplotne črpalke v split ali monoblok sistemu. Razlikujejo se po načinu vgradnje. Monoblok modeli združujejo zunanjo in notranjo enoto v eno kompaktno enoto, katere največja prednost je varčevanje s prostorom. Informativni cenik toplotnih črpalk poiščite na naši spletni strani. Cene se razlikujejo med modeli, končni strošek pa je odvisen tudi od same izvedbe in vgrajene opreme. Cenik toplotnih črpalk si lahko ogledate tudi v naši poslovalnici, kjer za vas z veseljem pripravimo ponudbo prilagojeno vašim potrebam in željam.