Toplotna črpalka

Sanitarne toplotne črpalke Hilman vam omogočajo enostavno in varčno ogrevanje vode s takojšnjimi prihranki. Zamenjajte bojler in že prvo leto boste dosegli velike prihranke. Toplotna črpalka Coolwex ima vgrajene komponente sistema, ki temeljijo na najnovejših dognanjih tehnologije, poleg tega pa omogočajo visoko grelno število, so tihe in imajo dolgo življenjsko dobo.

Toplotna črpalka za ogrevanje cenikToplotna črpalka Coolwex – ugodna cena

Najcenejše ogrevanje sanitarne tople vode boste dosegli z uporabo sanitarne toplotne črpalke Coolwex, ki predstavlja dolgoročno najbolj ekonomičen vir ogrevanja in hlajenja. Z njegovo uporabo boste znižali stroške ogrevanja tudi do trikrat. Ogromen prihranek in nizko ceno omogočata elektronski ekspanzijski ventil in rotacijski kompresor z višjo grelno močjo in višji grelnim številom od običajnih. Ta sanitarna toplotna črpalka je poleg tega prijazna okolju in omogoča pridobitev subvencije eko sklada, kar vam olajša odločitev za nakup. Nudimo pa vam tudi kakovostne toplotne črpalke za ogrevanje, katerih cena je prav tako ugodna. Med njimi so:

  • Coolwex Exlusive MONO,
  • Coolwex Exlusive MONO XY,
  • Coolwex Exlusive DUO,
  • Coolwex Exlusive DUO 300 XL,
  • Mitsubishi Electric Zubadan (zunanja enota),
  • Mitsubishi s Power Inverter tehnologijo (zunanja enota).

Coolwex in Mitsubishi toplotne črpalke cena

Toplotna črpalka cenikToplotna črpalka Coolwex MONO ali DUO je namenjena notranji enoti, MONO XL in DUO XL pa zunanji grelni enoti. Sicer je MONO enota samostojna enota brez bojlerja oziroma zalogovnika sanitarne vode, DUO pa enota z integriranim vakuumsko emajliranim zalogovnikom. Mitsubishi toplotne črpalke, katerih cena je ugodna, so zunanje enote, pri čemer prva prej omenjena odlično deluje tudi v mrazu do – 25 stopinj celzija in zelo hitro dosega želeno temperaturo, druga pa ima dodatni podhlajevalnik, krmilno elektroniko in prilagojen krogotok, kar vse omogoča varčno ogrevanje na zelo nizkih temperaturah. Če si želite zagotoviti najcenejše ogrevanje sanitarne tople vode, se obrnite na naše podjetje Hilman, ki vam omogoča odlične sanitarne toplotne črpalke, katerih cena je ugodna. Toplotna črpalka pa ni edini produkt, ki vam ga omogoča podjetje Hilman. Poleg tega vam je pri nas na voljo tudi velika ponudba radiatorjev in številne storitve kot so napeljava elektrike in elektroinštalacije v hiši.