Sanitarna toplotna črpalka po ugodnem ceniku: ugodno ogrevanje vode!

Sanitarna toplotna črpalka predstavlja enega izmed najbolj ugodnih načinov za ogrevanje sanitarne vode. Gre za enega najbolj ekonomičnih in tudi okolju prijaznih načinov ogrevanje vode, če ga primerjamo z ogrevanjem na elektriko, plin ali kurilno olje. Kaj vse vam ponuja toplotna črpalka? Sanitarna voda bo primerno pripravljena oziroma ogrevana po najbolj ugodni ceni. Prav priprava sanitarne vode je v vsakem gospodinjstvu precej velik strošek, ki pa ga lahko znižate z investicijo v sanitarno toplotno črpalko, ki jo lahko po ugodnem ceniku kupite v podjetju Atlas Trading d. o. o. Smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. Naša velika prednost je, da se brez težav prilagodimo vsem željam in zahtevam naših strank, prav tako pa je cenik naših proizvodov in storitev zelo ugoden. Zazrti smo v prihodnost, zato smo osredotočeni v razvoj programa učinkovite rabe energije. Naš cilj je ponuditi vrhunski izdelek, pa ne le to. Ponujamo vam celovite rešitve na visoki kakovostni ravni. V naši ponudbi boste poleg sanitarnih toplotnih črpalk za gospodinjstva in večje objekte, z različno velikimi hranilniki toplote (270 l, 500 l itd.), našli tudi ogrevalne toplotne črpalke, klimatske naprave, naprave za prezračevanje in električno ogrevanje. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času.

sanitarna toplotna crpalka

Toplotna črpalka: sanitarna voda in ogrevanje prostorov

Toplotna črpalka predstavlja enega izmed cenovno najbolj ugodnih načinov ogrevanja, za svoje delovanje pa porabi zelo malo električne energije. Ena izmed najbolj priljubljenih je toplotna črpalka zrak voda, ki električno energijo potrebuje le za pogon kompresorja in ventilatorja, prestalo energijo pa črpa iz zraka. Toplotna črpalka za ogrevanje pa tudi ogreva sanitarno vodo. Takšna toplotna črpalka nudi najbolj učinkovit prihranek energije tudi pri ekstremno nizkih temperaturah. Na ta način pa lahko vaše stroške ogrevanja in ogrevanja sanitarne vode zmanjša tudi do 75 % na letni ravni.

Ogrevanje sanitarne vode s sanitarno toplotno črpalko Vesttherm VT 313x ECO

Sanitarna toplotna črpalka VT313/32 ECO je namenjena pripravi oziroma ogrevanju sanitarne vode v tri do šestčlanskem gospodinjstvu. Za vgradnjo potrebujete minimalno prostora, za delovanje pa potrebuje le dovolj zraka. Priporočljivo je, da ima prostor, kjer se bo nahajala sanitarna toplotna črpalka, urejen dotok zraka ali iz drugih prostorov ali pa od zunaj. Delovanje sanitarne topotne črpalke je zelo enostavno: temelji na odvzemu toplote zraku v prostoru ali v okolici, kar zagotavlja zelo velik prihranek pri stroških ogrevanja. Sanitarna toplotna črpalka VT313/32 ECO ima tudi možnost priklopa prezračevalnih cevi. Toploto lahko, torej, črpa iz drugega prostora ali od zunaj, kar še dodatno izboljša učinkovitost. Nov model sanitarne toplotne črpalke vsebuje napredno tehnologijo in kakovostne komponente. Omenjena sanitarna toplotna črpalka dosega najvišji standard energijske učinkovitosti in omogoča prihranek do 70 % stroškov za pripravo (ogrevanje) sanitarne vode. Toplotna črpalka za sanitarno vodo vam ponuja velik prihranek pri stroških energije za ogrevanje sanitarne vode, saj za svoje delovanje potrebuje le tretjino električne energije.

Sanitarna toplotna črpalka Vesttherm VT 313x

Toplotna črpalka za sanitarno vodo Vesttherm VT 313x je namenjena pripravi sanitarne vode v tri do šestčlanskem gospodinjstvu. Cenik sanitarnih toplotnih črpalk je pri nas zelo ugoden, o tem se lahko prepričate tudi sami. Zakaj se odločiti za nakup in vgradnjo naših toplotnih črpalk? Vesttherm je med največjimi proizvajalci toplotnih črpalk v Evropi, ki vam zagotavlja vrhunske toplotne črpalke z brezhibnim delovanjem. Sanitarna toplotna črpalka ima cevni priklop za vodenje vstopnega in izstopnega zraka. Segrejete lahko veliko količino vode v 270 l emajliranem grelniku. Ponuja pa tudi pomožno ogrevanje z integriranim električnim grelcem ter priklop na zunanji vir toplote (solarni sistem ali kotel). V naši ponudbi boste našli tudi toplotne črpalke za sanitarno vodo za večje objekte, kjer je na voljo tudi 500 l grelnik.

toplotna crpalka sanitarna voda

Cenik sanitarnih toplotnih črpalk: ugodna investicija in veliki prihranki

Ogrevanje sanitarne vode s sanitarno toplotno črpalko ali z ogrevalno toplotno črpalko je cenovno najbolj ugoden način priprave tople vode. Cenik naših toplotnih črpalk je zelo ugoden. Prepričani smo, da bo investicija v našo toplotno črpalko investicija, ki je ne boste obžalovali. Pri izbiri toplotne črpalke za ogrevanje ali za pripravo sanitarne vode razmislite o vaših željah in zahtevah ter o prostoru, ki ga imate na voljo. Mi vam ponujamo kakovostne toplotne črpalke za sanitarno vodo, kjer lahko izbirate med različnimi velikostmi grelnika vode (500 l itd.). Vse informacije o toplotni črpalki, sanitarni vodi in njeni pripravi, ceni oziroma ceniku, vam lahko posredujemo ob vašem obisku. Prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev za vas. Obiščite nas na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri najboljše toplotne črpalke za sanitarno vodo ali ogrevanje za vas. Vse informacije o sanitarnih in ogrevalnih toplotnih črpalkah ter ceniku pa vam lahko posredujemo tudi preko telefona ali elektronske pošte.