Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda

Se tudi vi soočate z nakupom in izbiro nove toplotne črpalke za ogrevanje, pa ne veste, katero toplotno črpalko izbrati? Pravilna izbira je prav gotovo toplotna črpalka zrak voda.

toplotne črpalke zrak voda cenaOgrevanje s toplotno črpalko zrak voda – ugodno, učinkovito in naravi prijazno

Prvi razlog za izbiro toplotne črpalke zrak voda je tem, da bo ogrevanje z njo definitivno cenejše, kot z drugimi črpalkami za ogrevanje. Stroške ogrevanja lahko s toplotno črpalko zrak voda zmanjšate tudi za 65%. Ker toplotna črpalka zrak voda v primerjavi s toplotno črpalko zemlja voda ne potrebuje zemeljskega kolektorja, je tudi investicija v montažo toplotne črpalke zrak voda nižja.

Toplotna črpalka za ogrevanje zrak voda energijo za delovanje jemlje iz zraka

Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda je učinkovito in okolju prijazno. Toplotna črpalka zrak voda jemlje energijo, ki jo za delovanje potrebuje iz zraka ter jo nato pretvori v toploto s katero ogreje vodo, ki nato steče po radiatorjih in ogreje prostore v stanovanju. Toplotna črpalka zrak voda je za radiatorsko ogrevanje izjemno priljubljena, saj se stroški kurjave bistveno zmanjšajo.

Toplotna črpalka za ogrevanje zrak voda je naravi prijazna

Ker toplotna črpalka zrak voda, energijo, ki jo za ogrevanje potrebuje, jemlje iz zraka, ki je obnovljiv, je okolju prijazna. Zraven tega ne ustvarja toplogrednih plinov ali drugih škodljivih snovi, ki so okolju škodljive.

Ogrevanje s toplotno črpalko zrak vodaToplotna črpalka zrak voda je primerna tudi za ogrevanje sanitarne vode

Toplotna črpalka zrak voda pa je primerna tudi za ogrevanje sanitarne vode. Ogreje lahko velike količine vode, tudi do 1400l na dan. Pri ogrevanju sanitarne vode je toplotna črpalka zelo ekonomična, saj porablja bistveno manj energije, kot ostali grelniki vode.

Pri nas vam ponujamo toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje po ugodni ceni

V našem podjetju vam ponujamo kvalitetne toplotne črpalke zrak voda. Toplotne črpalke vam ponujamo po ugodni ceni. O cenah toplotnih črpalk zrak voda in drugih toplotnih črpalk se lahko prepričate tudi v ceniku na naši spletni strani.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam zmeraj dosegljivi tudi po telefonu

V primeru dodatnih vprašanj o toplotnih črpalkah za ogrevanje zrak voda smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer bomo na vsa vprašanja odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do pravilnega nakupa za vas in vaše potrebe. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o delovanju in ceni toplotnih črpalk zrak voda lahko prepričate na lastne oči ter nas hkrati povprašate vse, kar vas zanima v zvezi z montažo toplotne črpalke zrak voda.