Toplotne črpalke za ogrevanje

Toplotne črpalke za ogrevanje vašega stanovanja ali hiše

Ogrevanje s toplotnimi črpalkamiPodjetje Iblo je na slovenskem trgu prisoten že od leta 1995 in je pooblaščeni uvoznik ter distributer klimatskih naprav, toplotnih črpalk za ogrevanje, prezračevalnih naprav in ostalih sistemov LG. S toplotnimi črpalkami za ogrevanje imamo ogromno izkušenj, naši strokovnjaki pa se poleg izkušenj ponašajo tudi z zaupanjem, ki so si ga pridobili s strani naših kupcev in strokovnostjo, ki jo nadgrajujejo z novim znanjem. Zavedamo se, da sta kvaliteta in zadovoljstvo strank izjemno pomembna, zato so vse naše toplotne črpalke za ogrevanje narejene iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo toplotnih črpalk za ogrevanje. Ogrevanje s toplotnimi črpalkami zagotavlja velik prihranek pri energiji in denarju, zato je idealna rešitev za vsakogar. Obiščite našo spletno stran in si zagotovite visokotemperaturne sanitarne toplotne črpalke po izjemno ugodni ceni.

Toplotne črpalke za ogrevanje izkoriščajo obnovljive vire

Toplotne črpalke za ogrevanje izkoriščajo energijo iz okolice in sicer s pomočjo obnovljivih virov kot so zemlja, zrak in voda. Na podlagi obnovljivih virov ločimo več vrst toplotnih črpalk za ogrevanje: zrak-voda, voda-zemlja in zemlja-zrak. Toplotne črpalke za ogrevanje tako skrbijo za okolje v katerem živimo, saj ga ne onesnažujejo in za ogrevanje uporabljajo vire, ki se obnavljajo in jih ne more zmanjkati. Pomembna prednost toplotnih črpalk za ogrevanje je tudi prihranek pri stroških. Pri ogrevanju s toplotno črpalko privarčujete kar 75% energije, ki jo pridobite iz okolja, tako da je potrebno le 25% električne energije, kar bistveno zmanjša mesečne stroške ogrevanja in je investicija v toplotno črpalko kmalu poplačana, vi pa potem privarčujete denar vsak mesec. Prepričani smo, da je ogrevanje s toplotno črpalko ogrevanje prihodnosti. Poleg prodaje toplotnih črpalk za ogrevanje nudimo kvalitetno montažo le-teh.

Ogrevanje s toplotno črpalko za prijetno bivanje

Različne vrste toplotnih črpalkLe kdo si ne želi prijetnega bivalnega prostora, kjer lahko uživate v družbi vaše družine ali prijateljev. Toplotna črpalka za ogrevanje je idealna rešitev za vas, saj v zimskih mesecih zagotavlja toploto, prepotrebno za mrzle mesece, v poletnem času pa omogoča hlajenje. Sodelovali smo že pri številnih projektih, kjer smo s celostnimi rešitvami na področju hlajenja in ogrevanja izvajali dejavnosti pri izgradnji različnih objektov. Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi visokotemperaturnimi sanitarnimi toplotnimi črpalkami za ogrevanje po izjemno ugodnih cenah. Ogrevanje s toplotno črpalko je ogrevanje prihodnosti. V kolikor imate glede toplotnih črpalk za ogrevanje kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte ali se oglasite osebno v našem podjetju.